Partner

Tiger Nederland BV

In het optimisme van de jaren vijftig richtten in 1950 twee Eindhovenaren, de heren Van Kempen en Nijhuis het bedrijf Tijger Plastics op. Ze ontwikkelden methodieken om bruikbare producten uit kunststoffen te maken. De handige kunststof producten van Tijger werden al snel een begrip. Het assortiment was breed: van fietshandvatten tot zeepbakjes, van kraanslangetjes tot buffers en haakjes. De belangstelling voor de artikelen was zo groot dat het bedrijf al snel uit haar jasje groeide. In 1955 werd de locatie in Eindhoven ingeruild voor het industrieterrein aan de Winde in Geldrop waar het bedrijf nog altijd is gevestigd. In 1956 heeft Tiger de stap naar het buitenland gemaakt en inmiddels heeft Tiger verkooppunten in bijna alle Europese landen en Japan.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht tiger.nl

Thermostaatkraan Boston

Tiger introduceert de thermostaatkraan Boston. De vormgeving van de kranen is afgestemd op het Boston badkamerconcept, waarmee de hele badkamer in één stijl kan worden ingericht. Veel aandacht is besteed aan de veiligheid: zo kennen de kranen een automatische stop bij het wegvallen van de koud water toevoer, wordt het kraanhuis nooit warmer dan de ingestelde temperatuur (zgn. “safe touch”) en is de douchekraan voorzien van een 40ºC veiligheidspal.

 

Productomschrijving

De thermostaatkranen zijn zeer eenvoudig te monteren middels een uniek montagesysteem, waarbij geen ontsierende wartelmoeren zichtbaar zijn op de wand. De kranen zijn vervaardigd uit massief messing en voorzien van keramische schijven. Verkrijgbaar in chroom of geborsteld roestvrij staal finish.

 

Met Tiger kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt. Voor alle Tiger kranen geldt: 5 jaar volledige garantie, waarvan de eerste 2 jaar met gratis service aan huis. Boston is te vinden bij doe-het-zelfzaken en bouwmarkten.

 

 

Meer lezen over
'Thermostaatkraan Boston'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.