string(1) "a"

Puur leven!

De PuraVida kranen en douches van Hansgrohe staan voor helderheid en emotie.

De PuraVida kranen en douches van Hansgrohe staan voor helderheid en emotie. www.bamonde.nl

Met het kranen- en douche-assortiment PuraVida ontwikkelde de gerenommeerde designstudio Phoenix Design in samenspraak met Hansgrohe een compleet nieuw, levendig en vloeiend design. De subtiel zachte, natuurlijke vormen en helderheid van PuraVida maken van de badkamer een woonruimte waarin men volop kan genieten.

Een nieuwe vorm van luxe

Door een combinatie wit en glanzend chroom introduceert Hansgrohe met PuraVida het nieuwe dual-finish principe in de badkamer, dat elegantie en helderheid verbindt. De organisch gevormde voet in helder wit wisselt af met het grootse, verchroomde oppervlak van de uitloop. Dankzij een nieuwe productietechniek lopen beide oppervlakken naadloos in elkaar over. Niet alleen bij de uit één stuk vervaardigde PuraVida wastafelmengkraan is dit een teken van hoogwaardige perfectie. De kleur wit staat voor zuiverheid, eerlijkheid en schoonheid. In combinatie met de wastafel uit dezelfde serie van Duravit lijkt het alsof de wastafelmengkraan op haar witte voet uit de wastafel oprijst en er boven lijkt te zweven.

Meer vorm, meer emotie, meer innovatie!

Voor een harmonieus geheel in de badkamer biedt het PuraVida programma van Hansgrohe een ruime keuze in kranen, voor zowel opbouw als inbouw, van thermostaat tot 3-gats wastafelmengkraan, tot en met een vrijstaande badmeng-kraan. Bijpassende accessoires en een uitgebreid douche-assortiment, bestaande uit hand-, hoofd- en zijdouches en
een nieuw ontworpen, slanke staafhanddouche, maken van PuraVida het meest complete douche- en kranenprogramma van Hansgrohe. Voor puur doucheplezier zorgen de PuraVida douches: zacht afgeronde hoeken, hoogwaardige oppervlakken en de combinatie van wit en glanzend chroom zorgen voor spannende contrasten. Doucheplezier XXL beleeft u met de
grootse PuraVida hoofddouche. Vervaardigd uit twee delen en met haar ongewoon vlakke en rechthoekige vorm en breedte van 400 mm, omhult deze douche de gebruiker geheel met haar douchestraal.

Ook de PuraVida handdouche is op dezelfde wijze vervaardigd en biedt u hoogwaardig en luxueus douchecomfort. Maar deze nieuwe handdouche biedt meer. Met het nieuwe EasyClick systeem kan met één druk op de in de greep verwerkte knop tussen drie straalsoorten gewisseld worden. De PuraVida douches zijn voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie, die water met lucht vermengt, waardoor een volle, zachte doucheregen ontstaat. De Caresse-straal is hier een goed voorbeeld van: 5 krachtige Whirl-stralen komen samen in een langzaam draaiende, maar krachtige straal die een heerlijke massage geeft, alsof er vijf vingers tegelijk over uw huid bewegen.

Duidelijk design, dat vond ook de jury van de iF Design Awards. Meteen al drie producten werden door de designexperts onderscheiden met de bekende prijs: de PuraVida wastafelmengkraan, de PuraVida hoofddouche en de PuraVida handdouche, die ook al de Design Plus Award 2009 won.

PuraVida productoverzicht

Wastafel: Eéngreeps wastafelmengkraan
Eéngreeps Highriser wastafelmengkraan
3-gats wastafelmengkraan

Bidet: Eéngreeps bidetmengkraan
3-gats bidetmengkraan

Bad: Eéngreeps opbouw badmengkraan
Eéngreeps inbouw badmengkraan
Vrijstaande ééngreeps badmengkraan
Baduitloop

Douche: Eéngreeps opbouw douchemengkraan
Eéngreeps inbouw douchemengkraan

Thermostaat: Inbouwthermostaat (met stopkraan of stop- en omstelkraan)


Douches: Handdouche, 150 mm, straalsoorten: RainAir/Mix/Caresse Air (5jet Whirlstraal), comfortabel EasyClick omstelsysteem
Hoofddouche, 400 mm
Staafhanddouche, 120 mm
Zijdouche, 100 mm
Glijstangset met Unica glijstang

Oppervlak: Wit/chroom of chroom

Verkrijgbaar bij: sanitaire vakhandel

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en vormgeving. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Reacties