Partner

Plieger BV

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Plieger BV heeft ruim 600 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen, waaronder achttien toonzalen in Nederland, levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan onder andere installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht plieger.nl

Mimi exclusieve kranen

Met de serie Mimi van het exclusieve Italiaanse merk Gessi haalt Plieger iets bijzonders in huis. Het gaat hier om een lijn kranen en badkameraccessoires van ongeëvenaard design.

 

Productomschrijving

Met Mimi heeft Plieger er een onderscheidende factor bij. In een rijk assortiment met vele accessoires, waaronder spectaculaire douchekoppen. Het ontwerp van Mimi, van de hand van topdesigner Prospero Rasulo, laat er geen misverstand over bestaan: nog niet alles is gemaakt. Elegant, vrouwelijk, bijna sensueel. Met fraaie gebogen lijnen en in bijzondere kleuren zoals ivoor, chroom, geborsteld chroom en zelfs in goud.  Mimi combineert geometrische basisvormen en suggesties met een puur romantische uitstraling. Is het traditioneel of modern minimalistisch? Het mag allebei. Maar nieuw is het wel, en mooi.

 

Meer lezen over
'Mimi exclusieve kranen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.