Partner

HOME Concepts

Italiaans Design Home concepts Stalen kranen MGS kranen Modulnova keuken badkamer kranen HOME concepts is de importeur en agent voor verschillende Italiaanse labels waaronder de MGS kranen, Modulnova, Mussi, Flexteam en Mounow.De merken zijn speciaal geselecteerd om meerwaarde voor de verschillende leefruimtes te creëren. Het zijn stuk voor stuk Italiaanse merken aangezien Italie het land is dat de rest van de wereld inspireert. Naast de hieruit voortvloeiende presentatie en uitstraling is het bij de selectie van onze merken ook belangrijk dat de kwaliteit en afwerking van de producten zodanig is dat er onderscheid gecreëerd wordt.

MEER TONEN

MGS - 100% stalen kranen

Stijlvol en strak, een duidleijk etypering voor deze MGS wandkraan in massief RVS.Naast deze uiterlijke kenmerken geeft de bediening aan de kop ook een functioneel voordeel.Het water blijft boven de wasbak en eenvoudig met hand, pols te bedienen. Deze MGS MB276-278 is verkrijbaar in 2 lengtes en in de afwerking massief RVS geborsteld dan wel glans gepolijst.

MGS is de Italiaanse fabrikant van kwalitatief zeer hoogwaardige designkranen voor zowel keuken als badkamer.

Het belangrijkste kenmerk van MGS is het gebruik van massief RVS in de staalgraad AISI 316.
Door deze materiaalkeuze en het speciale verwerkingsproces wordt het voor MGS mogelijk zeer hoogwaardige, eigenzinnige en tijdloze designkranen te creëren.

Het pure materiaal in combinatie met verfijnde Italiaanse vormgeving, technische finesse en functionaliteit creëren prachtige stalen sieraden voor de exclusieve badkamers.

Meer lezen over
'MGS - 100% stalen kranen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.