array(1) { ["path"]=> string(25) "www.hansgrohe.nl/6020.htm" }
Partner

Hansgrohe Nederland

Hansgrohe is het A-merk voor douches, badkamerkranen en keukenkranen. Kwaliteit, duurzaamheid, gemak en design staan voorop.

Metris ComfortZone

De nieuwe Metris kranenserie van de kranen- en douchespecialist Hansgrohe biedt meer individuele bewegingsruimte onder de wastafelkraan.

Deze ruimte onder de kraan noemen wij: de ComfortZone.De vijf wastafelmengkranen met de ComfortZones 100 tot 260 kunnen geheel naar behoeften van de gebruiker gecombineerd worden. De ComfortZone bij de Metris 200 en 260 kranen biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het haren wassen of het vullen van hoge vazen. Bij de nieuwe Metris 230 wastafelmengkraan wordt het comfort extra flexibel dankzij de draaibare uitloop. Dankzij de eenvoudig te bedienen greep kunnen waterhoeveelheid en -temperatuur comfortabel worden ingesteld. Groot comfort in kleine ruimtes biedt de Metris 100 wastafelkraan, die met zijn terughoudende uiterlijk bijzonder geschikt is voor kleinere wastafels, net als de klassiek bemeten Metris kraan met ComfortZone 110. Het brede assortiment van de nieuwe Metris kranen biedt voor iedere wastafel de juiste oplossing.

Meer lezen over
'Metris ComfortZone'?

meer van deze professional

Croma Select S 280 Showerpipe

Geniet van comfortabel en groots doucheplezier onder de...

Kies jouw kleur met AXOR FinishPlus

Iedere persoon is uniek, daarom laat AXOR bijna al haar...

PuraVida

PuraVida brengt met haar wit-chromen oppervlak (DualFin...

Toon alle 25 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.