Inbouw wastafelkraan

Design inbouw wastafelkraan van uitstekende kwaliteit en voorzien van een modern ontwerp. Italiaans design, in verchroomd messing en met 5 jaar garantie.

Productinformatie

Wastafelkraan

Deze inbouw wastafelkraan uit de Wild collectie is een kraan van uitstekende kwaliteit en met een eigentijds design, die toch verrassend betaalbaar is.

 

Deze mengkraan is uitgevoerd in verchroomd messing en wordt geleverd inclusief binnenwerk en afbouwdeel. De afmetingen van het afbouwdeel zijn 19 (b) x 11 (h) cm. De uitloop van de kraan heeft een maximale lengte van 23 cm.

 

Wij bieden op dit product 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

 

De Wild inbouw wastafelkraan is afkomstig van de Italiaanse producent Palazzani Emporium. Alle onderdelen van de kraan worden in-house in Italië geproduceerd en verchroomd. Dit waarborgt een hoge kwaliteit en garandeert dat de kraan jarenlang meegaat. Palazzani Emporium is al meer dan 60 jaar fabrikant van kranen en douches. Dankzij de statuur van deze producent komen alle producten dan ook met 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Dutchwaters is ook in staat te garanderen dat alle onderdelen of componenten minimaal 10 jaar na verkoop nog leverbaar zijn.

 

Wilt u deze kraan zien? In onze showroom in Zaandam is het mogelijk om enkele van onze kranen te bekijken.