Damixa is trendsetter met de Silhouet Matt White

Chroom, koper, goud of zwart, kraan uitvoeringen die vaak gekozen worden voor in de badkamer of keuken. Nu is er een mat witte uitvoering!

Silhouet Matt White: eindeloos te combineren

Een lichte keuken of badkamer? Dat is perfect te combineren met de mat witte Silhouet kraan. Heb je juist een donkere of kleurrijke keuken of badkamer? Dan biedt de Silhouet Matt White juist een prachtig contrast. Door zijn stijlvolle, Scandinavische en tijdloze design past hij zowel in de klassieke als de moderne interieurs.

Als je van kleur houdt, voeg je wit toe

Silhouet Matt White is minimalisme in zijn puurste vorm. De kraan is niet alleen functioneel, maar ook een echt designelement. Een kraan is de eyecatcher in elke badkamer en keuken. Damixa speelt daar keer op keer weer op in. Het mat witte oppervlak zorgt ervoor dat de vorm en details duidelijk naar voren komen.

Perfect design is niet alles

Maar vergis je niet in het delicate uiterlijk van de Silhouet Matt White: de poedercoating is duurzaam, slijtvast en verrassend eenvoudig schoon te maken. Een mat witte kraan; gaat dat niet vergelen door zonlicht? Nee! Het oppervlak is UV-bestendig en blijft daardoor zo wit als hij was op de dag dat je hem kocht. Ook is het oppervlak grondig getest om te zorgen dat de armaturen bestendig zijn tegen bijvoorbeeld krassen en roest.

Een sterke aanvulling op de populaire Silhouet-serie

De Silhouet serie van Damixa is uniek met zijn slanke, Scandinavische en tijdloze design. De Silhouet past prachtig in de badkamer en keuken van nu en die van morgen. Hij is beschikbaar in verschillende hoogten, zodat de kraan ook met een grote waskom op een werkblad kan worden gecombineerd. In oktober 2020 werd de serie nog aangevuld met een contactloze variant: de Silhouet Touchless.

De Silhouet Matt White is vanaf nu beschikbaar als keukenmengkraan, wastafelmengkraan en verschillende bad en douche uitvoeringen. Ook iets voor in jouw keuken of badkamer?

Voor meer informatie: https://damixa.nl/mattwhite