Baduitloop Wild

Fraaie baduitloop van uitstekende kwaliteit en met een eigentijds design. Italiaans design uitgevoerd in verchroomd messing, geleverd met 5 jaar garantie.

Productinformatie

Wastafelkraan

Deze baduitloop uit de Wild collectie is een product van uitstekende kwaliteit en met een eigentijds design, dat toch verrassend betaalbaar is.

 

Deze uitloop is uitgevoerd in verchroomd messing en wordt geleverd inclusief afbouwdeel. De afmetingen van het afbouwdeel zijn 10,9 (b) x 7,8 (h) cm. De uitloop heeft een lengte van 23,8 cm.

 

Wij bieden op dit product 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

 

De Wild baduitloop is afkomstig van de Italiaanse producent Palazzani Emporium. Alle onderdelen van dit product worden in-house in Italië geproduceerd en verchroomd. Dit waarborgt een hoge kwaliteit en garandeert dat het product jarenlang meegaat. Palazzani Emporium is al meer dan 60 jaar fabrikant van kranen en douches. Dankzij de statuur van deze producent komen alle producten dan ook met 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Dutchwaters is ook in staat te garanderen dat alle onderdelen of componenten minimaal 10 jaar na verkoop nog leverbaar zijn.

 

Wilt u deze kraan zien? In onze showroom in Zaandam is het mogelijk om enkele van onze kranen te bekijken.