Walk In

HSK presenteert geraffineerde Walk In-schuifdeursystemen van de douchecabineseries K2 en K2P.

Grenzeloos doucheplezier, luchtige architectuur en veel ruimte voor creativiteit bij de badkamerplanning - met vrij toegankelijke Walk In-oplossingen kunnen doucheconcepten worden gecreëerd, die optimaal tegemoet komen aan de meest verschillende wensen in de badkamer.

Met de uitbreiding van de 2-voudig met design awards bekroonde, profielloze douchecabineserie K2 alsmede de profielarme serie K2P met een Walk In-schuifdeuroplossing ligt de Olsberger badkamerexpert HSK volledig in de trend. De nieuwe uitvoeringen kunnen ideaal geplaatst worden naast de badkuip, in een smalle badkamer of in een nis en bieden zo maximale flexibiliteit bij het ontwerp van bijzondere badkamers.

Walk In-schuifdeuroplossing

Met de uitbreiding van de 2-voudig met een design award bekroonde, profielloze douchecabineserie K2 alsmede de serie K2P met een Walk In-schuifdeuroplossing ligt de Olsberger Badkamerexpert HSK volledig in de Trend. De nieuwe uitvoeringen kunnen ideaal worden geplaatst naast de badkuip, in een smalle badkamer of in een nis en bieden zo maximale flexibiliteit bij het ontwerp van de bijzondere badkamer.

Walk In-oplossingen

De nieuwe Walk In-oplossingen van 8mm massief enkel veiligheidsglas gebaseerd op de met een award bekroonde vloervrije K2 schuifdeuren: De glaselementen schuiven geruisloos en licht op de onzichtbare kogelgelagerde looprollen in een compleet gesloten, hoogwaardige looprail. Optimaal houvast krijgt deze met een speciaal ontworpen stabilisatiesteun. De deurelementen zelf pronken met zachte geleiding en grote instapruimte: De douchezone wordt duidelijk vergroot en tegelijkertijd wordt het spatwater beter tegengehouden.

Praktisch: Door de Walk In-oplossing is de doucheruimte zonder gevaar van struikelen vrij toegankelijk en de douchebeleving kan in een luchtige architectuur volledig transparant worden genoten. Bijzonder comfortabel: de grote K2-massief metalen greep. En als snelheid belangrijk is biedt de K2P modelvariant een zeer korte levertijd - zonder opmeting.