Van Bad naar Douche

Pronk ergo vervangt uw bad binnen 1 dag voor een inloopdouche op maat.

Veilig

Ziet u op tegen het nemen van een bad of douche, doordat het in en uit bad stappen een hindernis is? Het aanpassen van de badkamer is dan de beste oplossing. U denkt waarschijnlijk dat dit een lange en stoffige verbouwing zal zijn. Niets is minder waar! Pronk ergo vervangt uw bad binnen 1 dag voor een inloopdouche op maat. Daarbij heeft u bovendien keuze uit diverse uitvoeringen en tal van opties, zodat u uw nieuwe inloopdouche geheel naar uw wensen en behoeften kunt configureren. Dat is het innovatieve "Bad naar douche in één dag" concept van Pronk ergo.

Typen inloopdouche

Omdat iedereen zijn specifieke wensen, eisen en budget heeft, kunt u bij Pronk ergo kiezen uit diverse typen inloopdouches. Zo zijn er mogelijkheden met glazen, maar ook kunsstof panelen. De hoogte van de panelen zijn eveneens aan te passen aan uw eigen wensen.

Werkwijze

Voor het plaatsen van uw nieuwe douchecabine wordt uw bad of uw huidige douche vervangen door de monteurs van Pronk ergo. U krijgt een op maat gemaakte douchecabine die precies in de plaats komt van uw oude bad of douche. U bepaalt daarbij zelf welke aspecten u belangrijk vindt bij uw nieuwe douchecabine. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra lage instap, een antislip vloer of wellicht douchehandvatten en een opklapbare stoel wanneer u moeilijk ter been bent. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u thuis op bezoek om uw wensen en behoeften te inventariseren.

Stap 1:Een Pronk ergo adviseur komt bij u langs om de badkamer te bekijken en uw wensen te bespreken. U ontvangt een gedetailleerde offerte van het door u gekozen type inloopdouche.

Stap 2: Als u akkoord bent met de offerte geeft u ons opdracht. Onze planner neemt contact met u op om een afspraak te maken. De plaatsingsdatum is in overleg met u en zal in de meeste gevallen tussen de vier en zes weken, nadat u opdracht heeft gegeven, zijn.

Stap 3: Onze monteurs starten ’s ochtends met het verwijderen van uw oude bad. U kunt voor aankomst het bad gewoon gebruiken. De nieuwe douchecabine wordt over de bestaande wand- en vloertegels geplaatst.

Stap 4: 's Middags wordt alles voor u aangesloten. De monteur neemt het oude bad mee.

Stap 5: Na 48 uur drogen kunt u uw nieuwe douche gebruiken.

Waarom kiezen voor Pronk ergo?

  • Gratis advies en offerte op maat
  • Snelle levering
  • De complete aanpassing duurt slechts 1 dag
  • Geen troep en stof in huis
    Een veilige douchecabine van hoge kwaliteit
    Eigen showrooms in Nederland en België
    Al 25 jaar dé specialist in plafondtilliften, aangepast(e) keukens, sanitair en meubilair