Partner

Kermi

Oprichting van Kermi in 1960 door de heer KER -schl en de heer Sch- MI -dt.

Bedrijfsoverzicht kermi.nl

Kermi: Trendduo Black & White

Gekleurde accenten geven elke kamer een persoonlijke uitstraling. Momenteel zijn de kleuren "zwart" en "wit" een trend in de badkamer.

 KERMIextra

Beide staan voor tijdloze elegantie. De doucheschermen van Kermi zien er met de zwarte en witte accenten op profielen er stijlvol en luxe uit.

Met het speciale programma KERMIextra draagt ook je douchescherm je persoonlijke touch. Kleurrijke profielen en beslag in alle RAL-kleuren, glasdecors, geintegreerde spiegels: alle denkbare combinaties van profielen, beslag en grepen zijn mogelijk. Dit maakt elke douchecabine uniek.

De ruimtebesparende schuifdeuren van de NICA zijn op de tegelvloer/douchevloer te monteren en bieden hierdoor een makkelijke onbelemmerde toegang om te douchen. De geïntegreerde functie van soft-open en soft-close mechanisme maakt dat de deuren soepel en comfortabel te openen en te sluiten zijn. Door de uitvoering van de profielen in wit soft, wordt de douche-opstelling een absolute blikvanger in de badkamer.

PEGA is magnifiek in iedere uitvoering. Het design is elegant en afgerond met daarbij exclusieve technische en visuele kenmerken.

Bij de gangbare glas- en profielhoogtes, kunnen alle inloopdouches van Kermi vervolgens worden afgedicht met twee verschillende PEGA-deurvarianten - en dat allemaal zonder aanpassingen. Dit omvat de WALK-IN XB, die kan worden afgesloten met een standaard PEGA-deur voor iedereen die niet van een koude luchtstroom houdt tijdens het douchen.
Een speciale nuance als extra blikvanger: de profielen, handgreep en stabilisatie in zwart Soft, ontworpen met de speciale KERMIextra mogelijkheid.

Meer weten? Kijk op www.kermi.nl

Voor vragen: info@kermi.nl

 

Meer lezen over
'Kermi: Trendduo Black & White'?

meer van deze professional

Walk-In Inloopdouche

Kermi Walk-In Inloopdouche: met één van de talrijke W...

Kermi Filia en Filia XP

Filia en Filia XP zijn vol glazen maatwerken douche-ops...

Kermi Raya

Kermi Raya: Trendsetter voor elke badkamer-situatie.

Toon alle 42 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.