Partner

Novellini Benelux BV

Novellini is Europees marktleider in de productie en verkoop van douchewanden.

Douchewanden Zephyros

Met het zwarte profiel sluiten de douchewanden Zephyros van Novellini perfect aan bij de trend van dit moment: elegant, modern en stijlvol.

Douchewanden Zephyros: elegant, stijlvol en modern

De douchewanden uit de serie Zephyros hebben talloze mogelijkheden en uitvoeringsvormen, zonder dat het gebruiksgemak uit het oog is verloren. Zo heeft Novellini de schuifdeuren van deze douchewanden voorzien van regelbare wieltjes die ervoor zorgen dat de deuren eenvoudig openen en sluiten. Met het zwarte profiel sluit Zephyros perfect aan bij dé trend van dit moment: elegant, stijlvol en modern.
Uiteraard biedt Novellini met Zephyros naast de uitvoering met een zwart profiel een grote variëteit aan profielkleuren, glassoorten, montagemogelijkheden en schuif-, vouw- en draaideuren. Met die ruime keuze biedt Novellini u altijd een douchewand die voldoet aan uw eisen en wensen.

Ter inspiratie geven wij u een aantal voorbeelden van glassoorten en profielkleuren, die met deze douchewanden te realiseren zijn. Grijs getint glas, gecombineerd met een zwart of een brushed nickel profiel, zorgt voor een sjieke uitstraling. Zephyros biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor glas met een motief, wat voor een oplossing zorgt die meer privacy biedt. Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor transparant glas, zodat een ruimtelijk effect wordt gecreëerd. Met Zephyros is elke uitvoering en stijl mogelijk, uw persoonlijke voorkeur is leidend.

Klik hier voor meer informatie over de Zephyros douchewanden serie.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Douchebakken Novosolid

NOVOSOLID: innovatieve douchebak van natuursteen

Revolution

Vervang uw bad door een douche met Novellini Revolution.

Slot badkamermeubels

Richt je badkamer in met de allernieuwste badkamermeubels van Novellin...