array(1) { ["path"]=> string(12) "www.tiger.nl" }
Partner

Tiger Nederland BV

In het optimisme van de jaren vijftig richtten in 1950 twee Eindhovenaren, de heren Van Kempen en Nijhuis het bedrijf Tijger Plastics op. Ze ontwikkelden methodieken om bruikbare producten uit kunststoffen te maken. De handige kunststof producten van Tijger werden al snel een begrip. Het assortiment was breed: van fietshandvatten tot zeepbakjes, van kraanslangetjes tot buffers en haakjes. De belangstelling voor de artikelen was zo groot dat het bedrijf al snel uit haar jasje groeide. In 1955 werd de locatie in Eindhoven ingeruild voor het industrieterrein aan de Winde in Geldrop waar het bedrijf nog altijd is gevestigd. In 1956 heeft Tiger de stap naar het buitenland gemaakt en inmiddels heeft Tiger verkooppunten in bijna alle Europese landen en Japan.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Tiger Nederland BV

Douchecabine Items serie

Subtiele, functionele douchecabines. Het Items badkamerconcept bevat een vierkante en een kwartronde cabine, in 90 cm. of 100 cm. Door het gebruik van veel helder glas en zo weinig mogelijk frames, zijn de douchecabines zeer transparant en gemakkelijk te onderhouden. Het veiligheidsglas heeft maar liefst een dikte van 6 mm.! De frames van hoogwaardig aluminium met zilverglans geven de cabine maximale stabiliteit.

 

Product

Items douchecabines. 

Subtiele, functionele douchecabines passend in het Items badkamerconcept.

Het Items badkamerconcept bevat diverse cabines:

90 x 90 cm., 100 x 100 cm., 90 x 120 cm. en kwartronde cabines in 90 en 100 cm.

Door het gebruik van veel helder glas en zo weinig mogelijk frames, zijn de douchecabines zeer transparant en gemakkelijk te onderhouden. Het veiligheidsglas heeft maar liefst een dikte van 6 mm.! De frames van hoogwaardig aluminium met zilverglans geven de cabine maximale stabiliteit.

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Douchecabine Items serie'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.