Kermi Atea draaideur

Kermi is dé specialist op het gebied van douchedeuren en radiatoren voor in de badkamer. Deze Atea douchedraaideur is een zeer verantwoorde en complete douche-afscheiding.  

Kermi Atea

De Atea is zeer flexibel wat betreft jouw persoonlijke wensen; de deur is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bij het instappen ondervind je geen hinder van een bovenprofiel. Wat de bodemafdichting betreft: het toch al minieme bodemprofiel kan eenvoudig weggelaten worden voor bijvoorbeeld montage op de betegelde douchevloer.

Atea: een serie met veel keuzemogelijkheden, die ook oplossingen biedt voor complexe situaties. Typische voor deze serie zijn de afgeronde profielen en het lichtsysteem bij de draaideuren. Het ontbreken van horizontale profielen biedt meer instapvrijheid en een ruim zicht. Atea kan op douchebakken toegepast worden maar ook op de douchevloer.

Een maximale trendy badkamerdesign tegen een voordelige prijs.

KERMIclean

Voor een zachte, bijna geluidloze deursluiting zorgen de transparante magneetprofilen en het liftsysteem. Een keuze voor een schitterende glans na het douchen: de optionele KERMIclean onderhoudsvriendelijke conditionerinslaag.

 

Meer informatie

Bekijk ons hele assortiment doucheschermen en designradiatoren op www.kermi.nl