Bette GmbH & Co. KG

Partner

Bettefloor douchevloer

De badkamer van vandaag dient vooral bij te dragen aan de ontspanning. Op de voorgrond staat ondubbelzinnig de wellnes-beleving.  

Bettefloor douchevloer

De royale douchezones, die gelijkvloers begaanbaar zijn, verheugen zich in een zeer grote populariteit. Bette beantwoordt deze trend met de gelijkvloerse geëmailleerde stalen douchebak Bettefloor in een nieuwe, royale afmeting van 180 x 90 mm. Doucheplezier zonder de kleinste rand en met veel ruimte om te bewegen. Esthetica en comfort in een perfecte combinatie.

Met 40 verschillende afmetingen in lengten van 80 tot 180 mm biedt de douchebak Bettefloor zeer veel planningsmogelijkheden voor gelijkvloers douchen. Van de kleine badkamer tot aan de royale wellness-oase toe, in vierkante, rechthoekige, vijfhoekige en kwartcirkel-vorm– de talrijke varianten passen zich aan iedere individuele badkamersituatie aan. Aangevuld worden alle varianten van Bettefloor door de passende Bette Douchschermen met magneetafdichtingen en voorgemonteerde, nagenoeg raamloze beslagen. Met het afgestemde Bette Inbouwsysteem Gelijkvloers is de Bettefloor snel en gemakkelijk te installeren en blijvend waterdicht. Zelfs minimale inbouwhoogten van 65 mm zijn met het Bette Inbouwsysteem Gelijkvloers te realiseren. Het traploze verstelbereik van het systeem van 65 – 180 mm biedt een zeer grote flexibiliteit. Bovendien maakt de speciale afvoergarnituur Bettefloor een montagehoogte van 110 mm mogelijk bij ontwatering naar de zijkant. Zelfs in oude gebouwen of bij renovaties kan deze zo optimaal worden geïntegreerd – zowel in de privé-badkamer, in hotels als in andere openbare voorzieningen.

Technische gegevens

Bij de vormgeving van de badkamervloer worden kleuren uit de natuur zoals lei-, zand- en houttinten bij voorkeur toegepast. De douchebak Bettefloor in actuele tegelkleuren en matte optiek wordt honderd procent gelijkvloers en optisch harmonisch in het tegeloppervlak geïntegreerd. Door de spits toelopende hoeken wordt de Bettefloor perfect opgenomen in het gehele voegpatroon. Met de vijf kleurenwerelden antraciet, grijs, beige, bruin en antraciet-bruin in verschillende nuances – passend bij de tegeltrends – ontstaat er een uniform algeheel beeld. Homogeen, rustgevend en zodoende bijdragend aan de ontspanning. Niet voor niets is de Bettefloor meteen met maar liefst twee design-prijzen onderscheiden, de red dot en de Design Plus Award.

 

Het aspect hygiëne speelt een bijzondere rol bij de badkamervormgeving. Van de briljante Betteglasur® kunnen vuil, kalk, shampoo- of zeepresten heel gemakkelijk met water en milde badreinigingsmiddelen worden afgespoeld. Daardoor is de douchebak Bettefloor een zeer hygiënisch alternatief voor doorlopend betegelde en gevoegde douchezones.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.bette.nl

MEER VAN DIT BEDRIJF

Iconische wastafels van Bette

Bette wastafel als stijlelement in de badkamer; vrijstaand of tegen de...

BETTELUX OVAL ligbad

In samenspraak met ontwerpbureau Tesseraux + Partner, is de serie BETT...

BETTELUX SHAPE badkamerconcept

Badkamerconcept van Tesseraux + Partner: Een nieuwe generatie vrijstaa...