ViPrint douchevloeren

Met de ViPrint douchevloeren biedt Villeroy & Boch fraaie decors voor de keramische Subway Infinity douchevloeren.

Villeroy & Boch douchevloeren met decors van Edward van Vliet

Met de ViPrint douchevloeren biedt Villeroy & Boch fraaie decors voor de keramische Subway Infinity douchevloeren. Prints van opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, natuur-decors, tegelpatronen en grafische structuren, waarvan er 6 werden ontworpen door Dutch designer Edward van Vliet. Hiermee creëert het lifestylemerk geheel nieuwe mogelijkheden om uw individuele stijl tot uitdrukking te brengen.

Met de nieuwe ViPrint collectie presenteert Villeroy & Boch designs die tot dusver alleen bij betegelde douches mogelijk waren, maar met het voordeel van een eenvoudig te reinigen en hygiënische douchevloer. Deze douchevloeren maken iets heel speciaals van de douche en geven de badkamer een unieke look.

Nederlands topsdesign
De ViPrint douchevloeren zijn er in 20 fraaie decors, waarvan er 6 zijn ontworpen door interi-eurdesigner Edward van Vliet. De ontwerpen van Van Vliet zijn direct herkenbaar: geïnspi-reerd door geometrie, natuur en mondiale architectuur creëerde hij patronen in prachtige kleu-ren. De patronen passen perfect met de bestaande meubel- en tegelcollecties van Villeroy & Boch, maar ook met bestaande collecties van Van Vliet zelf, zoals tapijten en glasmozaïek.

Verkrijgbaar in verschillende looks en stijlen: Nature, Geometry, Tegels en Heritage.