Partner

Vola Nederland BV

De VOLA kranen, douches en accessoires zijn 40 jaar geleden ontworpen door de beroemde Deense architect en ontwerper Arne Jacobsen. 

Bedrijfsoverzicht vola.com

Round Shower

VOLA Round Shower hoofddouche: uniek en verrassend. De eerste ronde hoofddouche.    

VOLA Round Shower hoofddouche

Dit is niet de eerste hoofddouche ontworpen en gefabriceerd door VOLA maar het is wel de eerste ronde hoofddouche. En dat is wat deze douche bijzonder maakt. Het vormt een logische uitbreiding op de VOLA collectie. Het betekent ook dat een badkamer nu totaal VOLA kan zijn, want de hoofddouche is te combineren met bijvoorbeeld onze Round Series waarbij ook de cirkel centraal staat en waaraan inmiddels verschillende onderscheidingen zijn toegekend.

Continuïteit is belangrijk bij VOLA sinds lange tijd, alle unieke producten zijn afgeleid van het klassieke ontwerp dat Arne Jacobsen meer dan veertig jaar geleden ontwikkelde voor VOLA. De Round Shower is elegant en tijdloos en past bij dit thema. Zoals bij alle VOLA producten worden technische delen subtiel weggewerkt. VOLA gebruikt materialen van een hoge kwaliteit en produceert volgens de strengste ISO 14001 normen voor het milieu. Levenslange klasse en klassieke schoonheid verenigen zich.

Ontwerp Aarhus Arkitekterne. 

VOLA in beeld

Meer lezen over
'Round Shower'?

meer van deze professional

Kneipp doucheslang met stopkraan

Kneip doucheslang wit, met houder en inbouwstopkraan

Vrijstaande badkraan

Vrijstaande monoknop badmengkraan met handdouche, total...

Waterval douche

Waterval douche, wandmontage.Vereist een minimum van 15...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.