Luca Roll-in shower

De Luca Roll-in shower is dé minimalistische inbouwdouche.

Sanitaire primeur

Sinds 2014 is Luc van den Berg een oplossing aan het uitwerken voor het vermijden van onpraktische en ontsierende doucheslangen in de badkamer. Met trots presenteert Luca Sanitair de Roll-in shower die vanaf heden verkrijgbaar is via ons exclusieve dealer netwerk.

Hoe werkt de Roll-in? Via een soepel draaisysteem verdwijnt de doucheslang in de wand, geen ontsierende slang meer in de designbadkamer. Vanuit één soepele trekbeweging aan de handdouche, rolt de slang zich uit en blijft hangen op iedere gewenste afstand vanaf de muur (max 1.25m). Door middel van het drukken op de ophanghouder glijdt de slang soepel terug in de muur waarna de handdouche teruggeplaatst kan worden.

De Roll-in shower is o.a. te leveren in chroom, mat zwart en geborsteld nikkel en te gebruiken als douche/bad combinatie of als hygiëne/toiletdouche. Voor meer informatie bekijk onze roll-in website: www.rollinshower.nl.

Roll-in shower in beeld

Meer van Luca Sanitair Bekijk alle

Globo wandcloset 4ALL mat zwart

De 4ALL wandclosets met softclose toiletzittingen zijn de meest populaire wandclosets van Globo en worden alleen door Luca Sanitair gedistribueerd in Nederland. Naast het mat zwarte wandcloset zijn ook de mat witte en glans witte wandclosets op voorraad bij Luca Sanitair. De wandclosets hebben een compacte en strakke uitvoering van 54x36cm en een softclose- en quickrelease toiletzitting. Dit betekent dat de toiletzitting met één handgreep te verwijderen is voor gemakkelijke schoonmaak.

Luca Sanitair