Geheel glazen douchdeur

Hard glazen douchedeuren Geharde glazen douchedeuren bieden belangrijke voordelen: - Een glazen deur nodigt uit. - Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de

Gehard glazen douchedeur

Hard glazen douchedeuren
Geharde glazen douchedeuren bieden belangrijke voordelen: - Een glazen deur nodigt uit. - Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. - Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af, zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. - Sfeervol, verrassend en veilig gehard. Wij leveren de deur geheel op maat en volgens uw wensen. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk en de diverse glassoorten zijn de zijn de variatiemogelijkheden talrijk.
Glazen deuren zijn verkrijgbaar in de volgende glassoorten: Blank glas, Satijnglas of Matelux, Crepi blank, Diamant extra blank. Gekleurd glas: brons, grijs of groen. Het meest toegepast is Blank glas of Satijn Matelux. Onze douchdeuren worden kaderloos toegepast aangeboden en kunnen worden toegepast voor diverse nissen en of douche opstellingen. Een aantal opstelling kunt u zien op de verschillende foto's.
Een standaard douchedeur is er al vanaf 235 euro compleet met luxe beslag
U kunt online, door gebruik te maken van onze stappenplan uw eigen ideale enkele douchedeur samenstellen.