Partner

by COCOON

2 jonge Amsterdamse ondernemers ontwerpen en ontwikkelen design producten en concepten voor het absolute topsegment. Elke keer weten zij de producten zo te ontwikkelen dat ze nu betaalbaar en bereikbaar worden voor een groeiende groep mensen die het topdesign prachtig vinden, maar het normaal gesproken te duur vinden. U kunt tegen een fractie van de prijs van de gevestigde merken topproducten aanschaffen zoals  Vrijstaande baden, Custom made wastafels, RVS kranen, design sofa’s, stoere vloeren,  en nog veel meer.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bycocoon.com

byCocoon Regendouche Set

RVS Regendouche set + wand of plafond gemonteerde ronde regendouche met diameter van 25cm, inbouw thermostatische mixer met omstelknop & DB1 hand-douche set

Cocoon Design badkamer

Complete RVS Regendouche set met wand of plafond gemonteerde ronde regendouche met een diameter van 25cm, inbouw thermostatische mixer met omstelknop & DB1 hand-douche set

 

Design badkamer kranen, vervaardigd uit 100% RVS waar u levenslang plezier van heeft. Handgeborsteld in een matte afwerking en behandeld met COCOON Easy Clean.

Compleet met alle inbouw- en opbouwdelen. Eenvoudig te installeren en te gebruiken. De binnenwerken zijn uitgevoerd met hoogwaardige keramische schijven die makkelijk te verwisselen en levenslang leverbaar zijn. Er zit 10 jaar garantie op de kranen van COCOON.

Designed in Holland, Crafted in Italy.

 

 

Meer lezen over
'byCocoon Regendouche Set'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.