Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en compleet ingericht. Alles is aanwezig voor jarenlang badkamerplezier! 

Ontspannen douchen

Het is heerlijk om in de douche te kunnen kiezen voor het vallende water vanuit de plafonddouche of voor de masserende stralen vanuit de handdouche. Tijdens het douchen, kan de Sunshower worden geactiveerd met infra roodwarmte of zonlicht. Dat is extra lekker tijdens koude en donkere dagen!

Exclusief badkamermeubel

De dubbele wastafel met onderkast is exclusief gemaakt. Het zwarte natuursteen komt op diverse plaatsen terug in deze wellness badkamer. De nissen en spiegels zien er bijzonder chique uit.

In weelde baden

De luxe whirlpool biedt alles om in weelde te baden. Het bad is voorzien van een badrandcombinatie uit de Axor serie van het merk Hansgrohe. Naast de Spa jets en Hydro jets heeft het bad Hydro-badverwarming zodat het badwater constant op temperatuur wordt gehouden. Boven het bad is een verlichte nis gecreëerd. De nis brengt sfeer aan in deze luxe wellness ruimte!

meer van deze professional

Sfeervolle badkamers

Sfeervolle badkamers ontstaan door de kiezen voor een g...

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer oogt bijzonder sfeervol. Het badkame...

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badka...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.