De Eerste Kamer

Partner

Wellness badkamer

Bij Wellness denken we aan ontspannen genieten in een sfeervolle badkamer. In deze badkamer zijn de ronde moaziëkwanden bij de douche bijzonder chique. De luxe hoofddouches zijn voorzien van verlichting zodat er een kleur kan worden gekozen die past bij het genietmoment. Naast de hoofddouches is er een handdouche en Sunshower aanwezig. Het luxe ligbad in deze badkamer is onder andere voorzien van Hydro jets en Spa jets. Goed voor vele uurtjes badplezier!

Ontspannen douchen

Het is heerlijk om in de douche te kunnen kiezen voor het vallende water vanuit de plafonddouche of voor de masserende stralen vanuit de handdouche. Tijdens het douchen, kan de Sunshower worden geactiveerd met infra roodwarmte of zonlicht. Dat is extra lekker tijdens koude en donkere dagen!

Exclusief badkamermeubel

De dubbele wastafel met onderkast is exclusief gemaakt. Het zwarte natuursteen komt op diverse plaatsen terug in deze wellness badkamer. De nissen en spiegels zien er bijzonder chique uit.

In weelde baden

De luxe whirlpool biedt alles om in weelde te baden. Het bad is voorzien van een badrandcombinatie uit de Axor serie van het merk Hansgrohe. Naast de Spa jets en Hydro jets heeft het bad Hydro-badverwarming zodat het badwater constant op temperatuur wordt gehouden. Boven het bad is een verlichte nis gecreëerd. De nis brengt sfeer aan in deze luxe wellness ruimte!

MEER VAN DIT BEDRIJF

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte te creëren! In deze pre...

Beton Ciré

In deze designbadkamer zijn de wanden bekleed met Beton Ciré. Met deze sfeervol...

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte extra groot lijkt. Kenmerken...