Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Masterbadkamer

In een masterbadkamer zien we graag hoogwaardige, luxe producten. Daarnaast mag de masterbadkamer met mooie details exclusiviteit uitstralen.

De masterdouche

De royale masterdouche is voorzien van luxe Vola kranen. Ervaar het heerlijke douchegenot van deze douchekranen! In de zijwand is een nis geplaatst die gebruikt kan worden voor de verzorgingsproducten.

Het masterbadkamermeubel

Het masterbadkamermeubel is exclusief voor deze badkamer gemaakt. De combinatie van de natuurlijke uitstraling van het wastafelblad met de hoogglans grijzen onderkast is erg mooi. De kastdeurtjes van het staande badkamermeubel zijn voorzien van verfijnde Piet Boon greepjes. Less is more!

Exclusieve badkamerkast

De hoge kast in deze masterbadkamer is qua stijl volledig afgestemd op het badkamermeubel. Deze exclusieve badkamerkast reikt van de vloer tot aan het plafond en biedt bijzonder veel ruimte voor het opbergen van handdoeken en verzorgingsproducten.

Meer lezen over
'Masterbadkamer'?

meer van deze professional

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte ext...

Strakke badkamer De Eerste Kamer

In deze strakke badkamer zien we wit sanitair met zwart...

Sfeervolle badkamers

Sfeervolle badkamers ontstaan door de kiezen voor een g...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.