Luxalon® in uw badkamer

Met een badkamer plafond van Luxalon® heeft u nooit meer last van condensvorming en schimmel. Tevens is uw plafond onderhoudsvrij!

Vochtbestendig, onderhoudsvrij en verlichting

Vochtbestendig
Met een badkamer plafond van Luxalon® heeft u nooit meer last van condensvorming en schimmel. Doordat het badkamerplafond gemaakt is van hoogwaardig gecoat aluminium, neemt het plafond de temperatuur van de omgeving over. Dat betekent dat u nooit meer last zult hebben van condensvorming. U hoeft dus ook niet meer bang te zijn voor schimmel en zwarte vlekken op uw badkamer plafond. Een Luxalon® plafond is 100% vochtbestendig.

Onderhoudsvrij
Met Luxalon® heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw badkamerplafond. Een Luxalon® plafond is namelijk vrijwel onderhoudsvrij. Een keer per jaar een vochtige doek over uw badkamer plafond halen is vaak al voldoende. Witten van het plafond behoort tot de verleden tijd.

Verlichting
U kunt spots overal in het badkamerplafond inbouwen. U hoeft voor de verlichting geen rekening te houden met de aansluitpunten in de badkamer. Bedrading, leidingen en buizen kunnen eenvoudig en netjes worden weggewerkt onder het plafond. Zo kunt u uw badkamer sfeervol verlichten met voldoende licht daar waar u het nodig heeft