string(1) "p"

Is een houten vloer geschikt voor in de badkamer?

Door nieuwe technologieën zijn houten vloeren ook zeer geschikt in vochtige omgevingen. Hierdoor worden ze steeds vaker in de badkamer gelegd.

Houten vloer in badkamer

In de badkamer wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen. Houten vloeren waren daar lang geen onderdeel van. Tegenwoordig worden houten vloeren in een badkamer wel steeds populairder. Niet vreemd want een houten badkamervloer staat prachtig en voegt veel sfeer aan de ruimte toe. Het levert meteen een warme, huiselijke en luxe uitstraling op.

Houten vloer in badkamer

Met de huidige technologieën zijn houten vloeren ook geschikt in vochtige omgevingen. Cinzento Custom Made® behandelt haar houten planken met twee componenten olie of met een lucht gedroogde laklaag, waardoor de vloeren beschermd worden tegen water.

Men heeft soms de missconceptie dat vloerverwarming onder een houten vloer niet mogelijk is. Dit is echter niet het geval. Hout kan juist beter warmte vasthouden dan de meeste andere materialen. Hierdoor is hout juist uitermate geschikt. Wanneer de klant dus vloerverwarming in de badkamer wil, kan dit erg goed in combinatie met een houten vloer.

Cinzento Custom Made® wil, net als u, het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel alle producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op bescherming van leefgebied en zetten ze zich in voor de lokale bevolking. Daarnaast zijn alle vloeren van Cinzento Custom Made® voorzien van het 100% Pure Wood label. Hiermee garanderen ze dat het betreffende product niet voortkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. De exclusieve houten vloeren zijn dan ook een kwaliteitsproduct.

Houten vloer in badkamer (visgraat)

Bij Cinzento Custom Made® zit u niet vast aan één tint of vloer. Er zijn vele soorten hout waaruit gekozen kan worden, die op hun beurt ook weer op verschillende manieren bewerkt kunnen worden. Zo kan de vloer bijvoorbeeld geolied, gelakt of geborsteld worden. Wil uw klant de vloer in een visgraatpatroon, in een Hongaarse punt of juist in het bekende plankenpatroon? Dat is voor Cinzento geen probleem! Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het leveren van exclusieve houten vloeren, waardoor de vloer altijd naar wens geproduceerd kan worden. Wordt gekozen voor een lichte tint? Of toch een warme, donkere tint? Alles is mogelijk!

Bezoek onze website voor meer informatie over houten vloeren of hover ons bedrijf.

Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00