Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

In deze designbadkamer zijn de wanden bekleed met Beton Ciré. Met deze sfeervolle wandbekleding ontstaat er direct een warm wellness gevoel. Wilt u liever een andere kleur op de wanden? Informeer naar onze mogelijkheden.

Badkamerkranen

De geborstelde RVS kranen in deze designbadkamer zijn van het luxe kranenmerk Vola. De vormgeving is tijdloos en minimalistisch.

Sanitair

Een vrijstaand bad en twee vrijstaande wastafels kleden deze badkamer verder aan. Onderscheidend door de schitterende vormgeving en compacte maatvoering.

Douchewand met nissen

Het verrassingselement in deze designbadkamer is de draaibare douchewand met nissen die toegang verschaft tot de doucheruimte.

Meer lezen over
'Beton Ciré'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.