Badkamerstyle Avant-Garde

Trendsetter in interieurdesign

Assenti Avant-Garde

Het begrip ‘avant-garde’ vindt haar oorsprong in de Franse taal, letterlijk vertaald betekent dit ‘voorhoede’. Hiermee werd oorspronkelijk verwezen naar een elite groep soldaten die ter verkenning vooruit werden gestuurd.

Als trendsetter in de badkamer biedt Assenti u state-of-the-art badkamermeubelen. De designs worden bepaald in samenwerking met interieurvormgevers en kleurstylisten, met invloeden van de modesector.

De Assenti Avant-Garde collectie weerspiegelt een luxueus gevoel waarbij de nadruk vooral ligt op vormgeving en functionaliteit. Deze meubelcollecties vormen het hart van elk badkamerinterieur en laten u baden in de nieuwste interieurtrends.

 

Quadri

Dit minimalistische design zorgt voor rust in de badkamer. Door de sobere doch vooruitstrevende vormgeving en rustgevende kleurcombinatie zorgt de Quadri collectie voor een wellness gevoel in de badkamer.


Deze strakke vormgeving komt het best tot zijn recht in een minimalistische badkamer met een beperkt aantal accesoires, puur design.
U heeft de keuze tussen wastafels met I-Drain® sifon (altijd één wastafel) of met plug (dubbele wastafel vanaf 120 cm).


Vanaf heden kiest u ook zelf de kleur en het materiaal van uw laden! Creëer uw unieke look door de combinatie van onderkast en laden in een passende kleur. Standaard worden de Assenti onderkasten voorzien van Orion Grey laden.

Quadri meubelen zijn zowel in standaardmaten als in maatwerk verkrijgbaar.

Karakteristieken

- Diepte: 53 cm
- Beschikbare lengtes: 100 - 120 - 150 - 200 cm
- Materiaal wastafelblad: Solid Surface
- Beschikbare kleuren: Melamine houtkleuren, mat gelakt, hoogglans gelakt & fineer

Meterialen en Kleuren

Voor een overzicht van alle materialen en kleuren uit deze serie, klik hier

Contact

Wilt u meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of zoekt u een verkooppunt bij u in de buurt klik dan hier.

Of neem eens een kijkje op www.assenti.eu/nl