Sphinx Badkamer

De Sphinx badkamer is een prachtige badkamer met mooie hoogglans meubels welke direct de aandacht trekken.

Sphinx badkamer - Baderie

De Sphinx badkamer bestaat uit:

* Ligbad Sphinx 345
* Grohe Eurosmart Cosmopolitan badkraan
* Koralle 320 inloopdouche
* Grohe Cosmo 1000c glijstangset
* Toilet Sphinx 345
* Sphinx 345 meubel
* Themic Xtend radiator

De Sphinx badkamer is een mooie complete badkamer speciaal voor jou: comfortabel en elegant! Zelfs een kleinere badkamer lijkt groter met de indeling van de Sphinx badkamer. De prachtige glazen douchewand, de hoge kast en het ruimtelijke bad maken deze badkamer helemaal af.

Afspraak

Ook de Baderie-adviseurs gaan bij de ontwerpen uit van de wensen van de klant. Iedere persoon is uniek wat betreft smaak, wensen en (woon)situatie. Deze kenmerken combineren de adviseurs met de verworven kennis van badkamerproducten en mogelijkheden. Op die manier volgt er altijd een uitvoerbare oplossing naar de wensen van de klant.

Maak direct een afspraak

Showrooms

Bij Baderie kun je kiezen uit vier verschillende badkamersferen: design, sfeervol, modern en klassiek. Maar er kunnen altijd combinaties gemaakt worden. Baderie adviseert en draagt ideeën en mogelijkheden aan. Je maakt hieruit een persoonlijke keuze. In de showrooms van Baderie komt dit concept terug in de badkamer opstellingen. Bij deze opstellingen worden naast de standaard inrichting altijd alternatieve meubels of sanitaironderdelen geplaatst, zo biedt Baderie je directe keuzemogelijkheden.

Zoek een Baderie showroom