array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(27) "www.eerstekamerbadkamers.nl" ["path"]=> string(1) "/" }
Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte te creëren! In deze prettige, huiselijke omgeving vinden we rust en ontspanning.

Badkamermeubel De Eerste Kamer

Het houten badkamermeubel met wastafelblad is door De Eerste Kamer ontworpen en vervolgens op maat gemaakt. Boven het meubel zien we een tweetal ingebouwde wastafelkranen en een brede verlichte spiegel. Het geheel oogt strak en verzorgd.

Vrijstaande Whirlpool

De vrijstaande whirlpool is van het merk Cleopatra. De zijkant van het bad is afgewerkt met een watervaste betonstuc. Op de badrand is een handdouche geplaatst. Met de schitterende verlichting boven het bad benadrukken we de wellness sfeer.

Doucheplezier

In het douchegedeelte is een fraaie plafonddouche gemonteerd. De kranen, drain en het planchet hebben dezelfde rechthoekige vormgeving gekregen. Op de wand en vloer zien we een grote tegel met een zachte, zilvergrijze betonlook. De douchezijde aan de kant van het slaapgedeelte is afgeschermd met melkglas.

Meer lezen over
'Slaapkamer met Wellness'?

meer van deze professional

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een ech...

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Stijlvolle badkamer

Geniet van deze stijlvolle badkamer! Het vrijstaande ba...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.