New Colours

Villeroy & Boch introduceert nieuwe kleuren

New Colours

Op zoek naar een nieuwe kleur in de badkamer? Villeroy & Boch laat met de nieuwe kleurcollecties zien dat er nog meer mogelijk is.

Trendy kleuren

De warme houttinten blijven ook in 2014 populair. Santana Oak, een warme donkere houtkleur geeft de badkamermeubels direct een luxe uitstraling. Maar ook de trendy tint Stone Grey past mooi in een eigentijdse badkamer. De meubels van de collecties Legato, Joyce en Subway 2.0 & My View zijn nu verkrijgbaar in beide kleuren. Ook de badkamercollectie Loop & Friends is uitgebreid met een nieuwe trendkleur; Timber, een matte aardkleur. Deze natuurtint matcht perfect bij meubels in matte uitvoering, maar kan ook goed gecombineerd worden met houttinten en witte meubels.

Change colours

Wel van kleur veranderen, maar geen zin in een ingewikkelde verbouwing? Denk dan eens aan de apps van de badkamercollectie Joyce. Joyce is een uitgebreide collectie die bestaat uit sanitairproducten, badkamermeubels én accessoires: de apps. Met de verwisselbare apps (vaasjes, schalen en gekleurde plugs) voor de wastafel heb je in een handomdraai een hele nieuwe uitstraling.

De apps waren al verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar het assortiment is dit voorjaar aangevuld in de trendkleuren Curaçao (petrol blauw) en Florida (fuchsia). Zo creëer je in no time een andere sfeer!
Met de configurator zie je welke mogelijkheden er allemaal zijn en stel je zelf eenvoudig je favoriete apps samen.