string(1) "p"

Legato: moderne badkamer

De nieuwe Villeroy & Boch Legato wastafels zijn een echte eyecatcher voor in de badkamer door het tijdloze en elegante design.

Legato

De meubelcollectie Legato van Villeroy & Boch is dit jaar uitgebreid naar een complete badkamercollectie met wastafels, toiletten en een bad. Legato overtuigt door het tijdloze en elegante design.

Bijzondere details

De wastafels zijn bijzonder door geraffineerde details zoals de geïntegreerde LED-verlichting en de rondehoeken. Hierdoor lijkt het alsof de wastafel zweeft boven het meubel. Door de greeploze voorkant vormen de wastafels een mooi en strak geheel. De meubels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit jaar is trendkleur White wood toegevoegd aan de collectie.

Verschillende maten

De wastafels zijn beschikbaar in vijf verschillende maten: variërend van 50 tot 130 centimeter. De bijpassende onderkasten van 45 tot 160 centimeter en hoge kasten en zijkasten zorgen voor voldoende opbergruimte. De wastafels zijn te combineren met verschillende opbouwwastafels en stralen eenvoudige elegantie uit. Daarnaast zijn de meubels verkrijgbaar in diverse kleuren.

Ook zijn er nieuwe DirectFlush toiletten, bidets en een bad in de Legato collectie.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.