array(1) { ["path"]=> string(17) "www.baden-plus.nl" }
Partner

Badenplus Bv

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaat Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Badenplus Bv

Deel uw badkamerritueel

Deel met Baden+ uw favoriete badkamerritueel en maak kans op een Grohe handdouche!

Maak kans op een Grohe Spa Power & Soul handdouche

Heeft u er wel eens over nagedacht wat uw badkamerritueel is? Zingt u bijvoorbeeld elke dag onder de douche of leest u altijd in bad? Deel dit dan nu op de Facebookpagina van Baden+ en maak kans op een Grohe Spa Power & Soul handdouche. Deze handdouche zit in een handige reisverpakking waardoor u ook op reis kunt genieten van uw eigen douche!

De gelukkige winnaar wordt op 1 juli via de Facebookpagina van Baden+ bekendgemaakt.

Badkamerinspiratie

Wilt u badkamerinspiratie opdoen? Dan kunt u uw hart ophalen op de Baden+ website. Tevens treft u op onze website alle Baden+ badkamerspecialisten. Zij leiden u graag rond in de showroom en helpen u bij het ontwerpen en het realiseren van uw droombadkamer.

Meer lezen over
'Deel uw badkamerritueel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.