Bruynzeel badkamer

Een tijdloze badkamer die past bij elk gezin. Houd je van een heerlijk bad dan kies je een duobad. Het bad is heerlijk om te badderen maar ook diep genoeg om makkelijk in te douchen. Door de handige badklapwand voorkom je gespetter in de badkamer. Maar houd je van douchen dan kies je voor de ruime luxe Bruynzeel schuifdouchewand.

In combinatie met de luxe doucheset met thermostaatkraan kun je elke keer genieten van een volle regendouche. Met bad of met douche die keuze is aan jou, de wastafelopstelling kiest vrijwel iedereen met een meubel. Immers opbergruimte is altijd nodig. Het moderne strakke wastafelmeubel met en een luxe spiegel met ledverlichting en spiegelverwarming maakt het plaatje compleet.

Exclusief bij Baden+ heb je 10 jaar garantie op deze Bruynzeel badkamer.

Wat zit in deze badkamer?

- Bruynzeel meubel inclusief spiegel en ledverlichting
- Bruynzeel duobad of luxe schuifdeurdouchewand
- Bruynzeel kranen en doucheset.
- Ideal Standard toilet met softclose zitting
- Geesa Accessoires
- Instamat Radiator
- Tegel Ton-sur-Ton crème gecombineerd met zandkleurige vloertegel.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ sanitairspecialisten
Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen Graag gaan ze bij Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist

De badkamerspecialist komt bij je thuis
Iedere badkamer is uniek. Om het advies voor jou op maat te maken, neemt Baden+ graag de moeite om de situatie bij jou thuis te bekijken. Zo kunnen ze het ontwerp daar perfect op aanpassen en ook direct alle technische mogelijkheden met je bespreken. Advies op maat gegarandeerd dus, of je nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make over!

Afspraak maken