Bergen badkamer

De Bergen badkamer van Baderie is een mooie moderne badkamer van topkwaliteit.  

Bergen Badkamer

* Badcombinatie met badkraan
* Luxe inloopdouche inclusief doucheset
* Toilet met softclosing, inbouwreservoir en bedieningsplaat
* Wastafel met een tijdloze wastafelkraan

De Bergen badkamer is te verkrijgbaar bij Baderie. De Bergen badkamer is een mooie moderne badkamer van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs en is samengesteld uit een wastafel, inloopdouche, badopstelling, radiator en toilet inclusief toiletzitting van het Baderie Huismerk. Deze mooie complete badkamer laat heel mooi zien hoe je je badkamer kan indelen. De basis van deze badkamer bevat antraciete en witte producten met chromen accenten. Door de badkamer aan te kleden met kleurrijke accessoires geef je de badkamer een fris uiterlijk en een geheel eigen stijl. 

Bekijk de Bergen Badkamer bij Baderie

Showrooms

Bij Baderie kun je kiezen uit vier verschillende badkamersferen: design, sfeervol, modern en klassiek. Maar er kunnen altijd combinaties gemaakt worden. Baderie adviseert en draagt ideeën en mogelijkheden aan. Je maakt hieruit een persoonlijke keuze. In de showrooms van Baderie komt dit concept terug in de badkamer opstellingen. Bij deze opstellingen worden naast de standaard inrichting altijd alternatieve meubels of sanitaironderdelen geplaatst, zo biedt Baderie u directe keuzemogelijkheden.

Zoek een Baderie showroom

Afspraak

Ook de Baderie-adviseurs gaan bij de ontwerpen uit van de wensen van de klant. Iedere persoon is uniek wat betreft smaak, wensen en (woon)situatie. Deze kenmerken combineren de adviseurs met de verworven kennis van badkamerproducten en mogelijkheden. Op die manier volgt er altijd een uitvoerbare oplossing naar de wensen van de klant.

Maak direct een afspraak