BADEN+ INSPIRATIEFOLDER 2021 MET DE LEUKSTE TIPS!

Plannen voor een nieuwe badkamer? Vind in onze folder, het Baden+ minimagazine, alles wat je moet weten om vlot van start te gaan.

Van inspiratie tot installatie

Toe aan een nieuwe badkamer? Ontdek in onze nieuwste folder de beste inspiratiebronnen, de populairste producten van dit moment en moderne voorbeeldbadkamers. Bekijk 'm online en maak een start met jouw nieuwe badkamer.

Mooie trendy producten

De folder leest als een minimagazine. Je krijgt tips om inspiratie op te doen over de meest trendy producten voor 2021, zoals witte en matzwarte kranen. En wat dacht je van een vrijstaand bad in een kleur

Voorbeeld badkamers: stoer of Scandinavisch groen

Bekijk ook de groene badkamer als de Scandinavische stijl je aanspreekt. De badkamer heeft zijn naam te danken aan de frisgroene wanden. Deze kleur geeft dat rustige karakter: perfect voor de badkamer waar je tot rust wilt komen. Houd je meer van een robuuste stijl dan spreekt de stoere voorbeeld badkamer met industriële kleurtonen als zwart en betongrijs je zeker aan. 

Vakkundig advies

Ben je op zoek naar meer informatie of zou je graag een badkamerontwerp willen laten maken? Neem dan contact op met een van onze winkels. Digitaal of in de winkel op afspraak helpen we je graag met deskundig advies. 

Profielfoto van Badenplus
Badenplus
Buiten Molenstraat 25, 4101 CJ Culemborg