All-in badkamer 9.995,-

De All-in € 9.995,- badkamer van Baderie is een mooie complete badkamer inclusief installatie!

Baderie All-in

* Baderie douchewand
* Baderie doucheset
* Baderie toiletcombinatie
* Baderie inbouwreservoir
* Baderie bedieningsplaat
* Baderie meubel
* Baderie wastafelkraan
* Baderie radiator

Duidelijker kan niet!

Baderie All-in is je nieuwe badkamer, inclusief alle producten en volledige installatie.

Zo werkt het:

- Je kiest een All-in badkamer
- Baderie verwijdert je oude badkamer
- Baderie plaatsen je nieuwe badkamer

All-in 9.995,- badkamer

De All-in badkamer van Baderie is opgebouwd met Baderie huismerkproducten en wordt aangeboden voor een totaal comfortprijs, wat inhoudt dat de installatie in de totaalprijs is meegenomen. Deze tijdloze badkamer heeft een vlakke tegelvloer, dus je hebt geen opstap, waardoor de badkamer ook makkelijk in onderhoud is. Het strakke meubel met het luxe keramisch blad geeft je veel handige opbergruimte. De luxe wand en vloertegels maken deze badkamer compleet.

Bekijk hier de All-in 9.995,- badkamer

Showrooms

Bij Baderie kun je kiezen uit vier verschillende badkamersferen: design, sfeervol, modern en klassiek. Maar er kunnen altijd combinaties gemaakt worden. Baderie adviseert en draagt ideeën en mogelijkheden aan. Je maakt hieruit een persoonlijke keuze. In de showrooms van Baderie komt dit concept terug in de badkamer opstellingen. Bij deze opstellingen worden naast de standaard inrichting altijd alternatieve meubels of sanitaironderdelen geplaatst, zo biedt Baderie je directe keuzemogelijkheden.

Zoek hier een Baderie showroom bij jouw in de buurt.

Afspraak

Ook de Baderie-adviseurs gaan bij de ontwerpen uit van de wensen van de klant. Iedere persoon is uniek wat betreft smaak, wensen en (woon)situatie. Deze kenmerken combineren de adviseurs met de verworven kennis van badkamerproducten en mogelijkheden. Op die manier volgt er altijd een uitvoerbare oplossing naar de wensen van de klant.

Klik hier om direct een afspraak te maken.

Douchecombinatie All-in

De Baderie douchewand is voorzien van het hoogst gerenommeerde veiligheidglas. Dit veiligheidsglas is natuurlijk niet onbreekbaar, maar de kans op letsel is door dit glas minimaal. Nog meer extra comfort krijg je bij de Baderie doucheset. Deze handdouche heeft een antikalksysteem wat de levensduur van je douche verlengt.

Toiletcombinatie All-in

De toiletcombinatie van de All-in badkamer bestaat uit keramiek van het Baderie assortiment. Dit luxe toilet is bevestigd aan het Baderie inbouwreservoir waarmee je je verzekert van absolute topkwaliteit. En door het toepassen van de Baderie bedieningsplaat krijgt deze toiletcombinatie een moderne look.

Wastafelcombinatie All-in

Het Baderie meubel heeft een strak uiterlijk en extra veel opbergruimte door de grote lade. Deze lade is voorzien van softclosing, waardoor de lade op een zachte en comfortabele manier sluit. Het keramische wastafelblad, het spiegelpaneel met verlichting en de tijdloze en duurzame Baderie wastafelkraan maken van deze meubelcombinatie een musthave voor je badkamer.

Verwarmingscombinatie All-in

De radiator heeft twee verticale vierkante collectorbuizen met daartussen rechte ronde buizen. Bij de mooie witte radiator van Baderie kunt u door de ruimte tussen de buizen gemakkelijk je handdoeken voorverwarmen.

Profielfoto van Baderie
Baderie
De Ooyen 7A, 4191 PB  Geldermalsen