Square Stone

Het Square Stone meubel geeft uw badkamer de mystieke kracht die uitgaat van gepolijste natuursteen. Bij elke aanraking met het massieve natuurstenen wastafelblad pompt u porties energie. Elke werkdag glijdt zo voorbij. De combinatie van het warme hout met de sterke steen verzekert u van de rust waarnaar u verlangt.

Square Stone, tijdloos klassiek

De Square Stone straalt de deugd en klasse uit die alle Alke meubelen kenmerken. De waskom is in één stuk uit het wastafelblad gehouwen en geeft uw badkamer een oerdegelijke schoonheid. Elke dag ontdekt u in de tekeningen van de natuursteen fantastische verhalen.

Natuursteen is een steen van de natuur. En er zijn er geen 2 gelijk. Elke wastafel, elk blad van natuursteen is anders. Uniek dus. De tekeningen in de steen zijn eeuwenoud en geven hun geheimen nooit helemaal prijs. Daarom is dit de badkamer bij uitstek voor mensen die houden van een vleugje mysterie.

Al onze natuursteen werd behandeld met een waterafstotende beschermlaag. Dit geeft al een afdoende bescherming voor dagelijks gebruik.