Spotted blue badmeubel

Stel je eigen badkamermeubel samen met Steen en Zo. Maak een keuze uit de verschillende houtsoorten en ook het model kan helemaal naar wens vervaardigd worden. Het hout en het ontwerp van de meubel in combinatie met een waskom van natuursteen maakt het helemaal af. Behalve een waskom kun je ook kiezen voor een wasschaal voor in de badkamer en een natuurstenen wasbak in de keuken. Eén of misschien twee naast elkaar. Alles in de maten die jij wenst.

Productinformatie

Dit badkamermeubel bestaat uit steigerhout en is met de hand gemaakt door een enthousiaste meubelmaker met liefde voor zijn vak. Dit exemplaar is verkrijgbaar in de maten 50 x 120 x 50 cm (hxbxd). Het is een vrijhangend meubel wat ideaal is bij het schoonhouden van de badkamervloer. Dit model is ook leverbaar als open model zonder deurtjes en als staand model met poten. Behalve een waskom kun je ook kiezen voor een wasschaal of een wasbak of wasplaat die er in zijn geheel overheen past.
 
De wasschalen zijn van 'spotted blue' hardsteen met een verouderde look. De binnenkant is glad en de buitenkant is 'gekapt'. De waskommen zijn ook verkrijgbaar in andere soorten natuursteen.
Afmetingen wasschaal: 41 x 8 cm
 
Prijs getoonde meubel incl. twee wasschalen:   € 985,- incl. btw.
Prijs voor hetzelfde meubel inclusief een wasplaat:   € 885,- incl. btw.