Partner

PrimaBad BV

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vind je bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn ze gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren ze dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, België en Duitsland.

MEER TONEN

Primabad Rise

De nieuwe en verrassende lijn Rise van Primabad geven je badkamer een waar en extra cachet.

Primabad Rise

De gekozen strakke lijnen bieden een gebalanceerd aanzicht. De in evenredigheid gekozen dunne bladlijn maakt dit extra duidelijk. Doordat de achterzijde ( muurzijd e) een bewust gekozen lagere lijn heeft, zal er geen water weglopen.

Het Rise wastafelblad is een eigen ontwerp van Primabad en wordt exclusief door Primabad geleverd. De onderkasten kennen een uitvoering die bijzonder fraai oogt en zijn voorzien van lux laden met sluitdemping. Diverse greepvarianten zijn mogelijk, van opbouwgrepen tot verschillende greeploze oplossingen. Bedieningsgemak door Primabad ten top.

Leverbaar in

- 5 breedtematen ( 600-800-1000-1200 en 1400 mm. )
- 27 corpuskleuren
- 34 frontkleuren

meer van deze professional

Primabad Exclusive XL

Het Exclusive XL badmeubel is dé uitkomst van de samen...

Primabad Blend nieuw

Nieuwe mogelijkheden Blend

Primabad Rise & Retro

Rise & Retro is de lijn die nostalgie uitstraalt. M...

Toon alle 24 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.