PRIMABAD meubellijn FLASH

Introductie nieuwe meubellijn FLASH door PRIMABAD.

FLASH... strak met groot vernuft.

Het laatste nieuws van PRIMABAD is opnieuw van uitgetekende waarde. Een nieuw strak greeploos design met een moderne touch, zo kunnen we de FLASH het beste omschrijven. PRIMABAD heeft hiermee eenvoud stijl gegeven en het gebruik afgestemd op de concrete handeling van de gebruiker.

Het sierlijk afgeschuinde kunstmarmeren wastafelblad, is directe eenvoud pur sang. Het geeft een steeds terugkerend gebruiksgemak en is stilistisch in de combinatie met bijpassende kasten. Het wastafelblad met de subtiele geïntegreerde ledverlichting zorgt voor een directe verlichting achter de greep uitsparing van de wastafelkasten. De greepuitsparing in de fronten wordt doorgevoerd in de lage en hoge kasten met daarachter greeplijsten in corpuskleur. De speels ogende combinatie van het wastafelblad en meubels, vormen een strak en modern geheel.

PRIMABAD badmeubellijn FLASH.

Met de grote keuzemogelijkheid van 5 breedtematen en maar liefst 24 corpuskleuren en een nog breder scala aan frontkleuren maakt de FLASH voor iedereen toegankelijk en biedt daarmee ook voor elke badkamer een passende oplossing.

Meer informatie: www.primabad.nl

Publicatiedatum: 4 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Aviano

Vinovo

Badmeubel: opbergen in de badkamer

Guido van Loon

Tijdloze badkamer

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie