array(4) { ["scheme"]=> string(4) "http" ["host"]=> string(19) "www.lucasanitair.nl" ["path"]=> string(13) "/NL/producten" ["fragment"]=> string(24) "/specFilters=66m!#-!5460" }
Partner

Luc van den Berg Groothandel

Het sanitair assortiment van Luca Sanitair bestaat uit de Italiaanse designmerken Bongio kranen, D.A.S. radiatoren, badkamermeubels van Luca Steel, GB Group en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers.

Luca Wood badkamermeubelen

De lijn Luca Wood is op de Nederlandse markt geïntroduceerd als een private label van Luca Sanitair.

Luca Wood

Luca Wood is een Nederlands fabricaat bestaande uit A1 eiken meubelen. Nieuw in het assortiment van Luca Sanitair zijn meubelen bestaande uit teakhout in vier verschillende afwerkingen.

Luca teak blad

Het plantage teak dat gebruikt wordt voor de meubelen komen van plantages die tussen de 20 en 50 jaar geleden zijn aangeplant. De jaarringen van plantage teak liggen verder uit elkaar en het is lichter van kleur en gewicht dan jachtbouw teak. Voor binnen toepassingen is het een mooie en stabiele houtsoort, en zeer geschikt voor het maken van badmeubelen.

Plantage teak, verantwoord hout

In het verleden werd er veel teakhout illegaal gekapt. In de tijd van Nederlands Indië zijn toen de eerste plantages aangelegd om het illegaal kappen te voorkomen. De plantages hebben voor werk en welvaart gezorgd en de meubelen van Luca Sanitair zijn grotendeels gemaakt van plantage teak afkomstig uit Brazilië.

Luca teak kleuren

De vier teak kleuren die Luca Sanitair beschikbaar heeft zijn white, havanna, smoke en natural. Het gehele assortiment van Luca Wood dat eerder alleen in eiken gemaakt kon worden is nu ook in teak beschikbaar.

Nieuwe producten

Het assortiment van Luca Sanitair is niet alleen uitgebreid met de vier nieuwe teak kleuren, maar er zijn ook een aantal nieuwe producten toegevoegd. Een nieuwe fonteinset in combinatie met de opzetkom complementeert de fonteinset combinaties. Een compleet nieuwe tafel, genaamd Kamille, is met boven- en onderblad in eiken of teak en in verschillende standaardmaten te verkrijgen. Verder is onder andere een nieuw Lotus meubel met twee roosterbladen toegevoegd aan de Lotus serie.

Maatwerk en Italiaans design

Voor het design van Luca Wood is inspiratie gehaald uit de Italiaanse badkamers en badmeubelen. Daarnaast maakt Luca Wood alleen gebruik van natuurlijke materialen, wat een luxe design en warme uitstraling geeft. Naast het standaard assortiment zijn de badmeubelen ook op maat te bestellen. Met de nieuwe teak afwerking zijn de mogelijkheden wat betreft badmeubelen nog uitgebreider geworden.

Meer lezen over
'Luca Wood badkamermeubelen'?

meer van deze professional

Globo wandcloset 4ALL mat wit

De 4ALL wandclosets met softclose toiletzittingen zijn ...

Vrijstaand bad acryl

Vrijstaand bad van acryl uit een stuk met overloop 180x...

Vrijstaand bad acryl mat wit

Vrijstaand bad van acryl uit een stuk met overloop 180x...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.