Korting op Bruynzeel

Veel opbergruimte is altijd handig

Uw spullen binnen handbereik en toch keurig uit zicht. Bruynzeel maakt dit met de slimme kolomkasten mogelijk. Er past altijd een kolomkast van Bruynzeel bij uw badkamer, de kolomkasten zijn namelijk te verkrijgen in diverse materialen en kleuren.

Komt u gerust langs bij de dichtstbijzijnde Baden+ sanitairspecialist en laat u uitgenreid informeren over het kastenprogramma van Bruynzeel. 

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die u kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat u direct een voorstelling kunt maken hoe dit in uw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaan we bij Baden+ aan de slag als uw persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist

De badkamerspecialist komt bij u thuis
Iedere badkamer is uniek. Om het advies voor u op maat te maken, neemt Baden+ graag de moeite om de situatie bij u thuis te bekijken. Zo kunnen we het ontwerp daar perfect op aanpassen en ook direct alle technische mogelijkheden met u bespreken. Advies op maat gegarandeerd dus, of u nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make over!

Afspraak maken

Meer van Badenplus Bekijk alle