array(2) { ["path"]=> string(31) "www.haceka.nl/collecties-detail" ["query"]=> string(11) "serie=34860" }
Partner

Fetim Group - divisie Sanitair

Haceka, sterk sinds 1924

De badkamer als expressie van een persoonlijke stijl. Dat is wat Haceka mogelijk maakt. Onze badmeubelen, kasten, wastafels en accessoires geven al sinds 1924 stijl aan badkamers in heel Europa.

Haceka bouwt aan een sterke reputatie in de professionele sanitairbranche. Speciaal voor deze markt ontwikkelden we de Haceka Excellent Collectie: exclusieve designaccessoires en badmeubelen.

Het is de combinatie van douchecabines, badmeubelen, meubels, wastafels en accessoires die het beeld van een badkamer bepalen. Juist daarom bieden we een keur aan afwerkingen voor onze meubels. Dat is de basis. En het zijn de accessoires die de badkamer een unieke stijl geven. Die de eenheid en rust brengen in elk huis.

MEER TONEN

FP10 badkamermeubelserie

De FP10 is een uitgebreide meubelserie. Bestaande uit onderkasten met wastafels. Hoge kasten en kleine decoratieve kubuskasjes. Bijpassende spiegels met verlichting. De meubels zijn verkrijgbaar in diverse breedte maten zoals 60,80,90,100 en 120cm. In de breedtemaat van 120cm heeft u 2 wasbakken. De spiegels zijn in gelijke lengtes passend bij de breedte van het wastafelmeubel verkrijgbaar. 

 

 

 

Meer lezen over
'FP10 badkamermeubelserie'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.