Partner

PrimaBad BV

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vind je bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn ze gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren ze dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, België en Duitsland.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht primabad.nl

Exclusive XL

Het design badkamermeubel waarmee de badkamer in individuele stijl ingericht kan worden

Persbericht: Exclusive XL

De Exclusive XL is een design badkamermeubel waarmee de badkamer in individuele stijl ingericht kan worden. De greeploze afwerking of de combinatie met grepen zorgen voor een strakke en een eigentijdse vormgeving.
De optionele LED-verlichting in de greeplijsten maken het plaatje compleet. De laden zijn voorzien van zelfsluiting en uit te voeren met Tipmatic voor het openen zonder gebruik te maken van grepen of greepprofielen

Primabad verdiept zich al vele jaren in de wensen van de dagelijkse gebruikers van badkamers. De ontwikkeling staat bij Primabad op het hoogste niveau met inachtneming van bouwkundige mogelijkheden en het modieuze beeld wat bij iedere badkamer een eigen gezicht kent.
Aan de meubellijnen, voor zowel de kleine als ruim bemeten badkamers, stelt Primabad hoge
eisen. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.Het EXCLUSIVE XL – meubel van PRIMABAD is leverbaar in:

  • 5 breedtematen (70-90-105-120 en 140 cm.)
  • 28 melamine en 5 acryl corpuskleuren
  • 28 melamine, 15 folie en 5 acryl frontkleuren
  • 4 cm. dikke HPL afdekbladen in 28 kleuren

Meer lezen over
'Exclusive XL'?

meer van deze professional

Primabad Dreamz

De Dreamz laat uw badkamerdromen uitkomen. De drie stra...

Primabad Rondolijn

Met de zachte ronde vormen creëert u altijd de perfect...

Primabad Coast

Stoere gedachte van de Primabad designers! Het robuust ...

Toon alle 24 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.