Design badmeubels

Deze badmeubelen zijn in een zeer strakke vorm weergegeven. Door alle hoeken in 45 graden verstek is er nergens een kopse kant te zien en is het meubel geheel greeploos.

Productomschrijving

Wastafels

De wastafel is leverbaar in Marlan (solid surface) en in glas of Marlan met keramische waskom. Het glazen blad is in alle RAL-kleuren mogelijk en de Marlan wastafels of bladen volgens de kleurkaart. Het wastafelblad heeft een blinde afvoer, deze constructie is gemakkelijk te verwijderen zodat ook de onzichtbare zone makkelijk kan worden schoongehouden De wastafels zijn leverbaar met of zonder kraangat en is ook geschikt voor een waste-inrichting.

Uitvoering
De meubelen zijn standaard in 4 breedtes leverbaar met 1 of 2 laden. Op het hele programma is maatwerk mogelijk, zodat deze in iedere badkamer past. Al onze modellen worden zoals u weet standaard geleverd in MDF met 2 componenten lak, zijdeglans. Tegen een meerprijs zijn ze ook leverbaar in eiken- en notenfineer.

Kleuren
Er zijn 5 standaard kleuren, maar alle RAL-kleuren zijn mogelijk in zijdeglans en hoogglans. 

Maatwerk
Elk meubel word op maat gemaakt wat de consument wenst, dit programma is uit te breiden in woonkamer- en slaapkamermeubelen. Kleur en materiaal naar keuze.

Profielfoto van Hagon
Hagon
Kraaiendonk 52, 5428NZ  Venhorst