Special Collection

Al 30 jaar ontwikkelen en produceren wij badmeubelen voor kwaliteitsbewuste gebruikers in heel Europa. Wij vieren ons jubileum met een aantal fraaie aanbiedingen uit de greeploze serie Dansani Special Collection met de Kantate keramische wastafel. Dansani Special Collection staat voor kwaliteit, design, functionaliteit en duurzaamheid. Alle kasten en deuren zijn met folie overtrokken. Daarmee is uw badkamermeubel optimaal beschermd tegen water en vocht.

Dansani Special Collection jubileum actie

Voor onze 30 jarig julileum actie hebben wij een aantal sets samengesteld uit de Special Collection serie. Deze serie staat voor stijlvol design gecombineerd met functioneel meubilair, gemaakt van duurzame materialen.

Alle kasten en deuren zijn met folie overtrokken en daarmee beschermd tegen water en vocht. U kunt kiezen voor cedar grey met zijn fraaie houtstructuur, klassiek white of voor grootse contrasten met black, een mat en aantrekkelijk oppervlak.

De actiesets worden geleverd met de Kantate wastafel, een volledig dekkende, rechthoekige keramische wastafel met minimalistische vormen. De Kantate wastafel zorgt voor veel afzetruimte en geeft stijl aan het geheel. U kunt kiezen voor enkele of dubbele wastafel.

Om uw badmeubel naar eigen stijl af te maken kunt u kiezen voor een spiegel of spiegelkast. Beide worden geleverd met geintegreerde verlichting boven en onderin. Dit zorgt voor een goede verlichting van de spiegel en spiegelkast en een mooi lichteffect naar boven en beneden over de wastafel. Met de spiegelkast heeft u tevens extra opbergruimte, spiegelende deuren en een ronde vergrootspiegel.              

Om uw badmeubel helemaal compleet te maken kunt u kiezen uit de volgende opties:

Met een hoge kast heeft u extra opbergruimte in uw badkamer. De hoge kast wordt geleverd met 2 deuren en met de glazen planchets kunt u de ruimte naar eigen inzicht indelen.

Met het attactieve deluxe-pakket kiest u voor hoogwaardige accessoires met optimale functionaliteit. Indien u voor het deluxe-pakket kiest, krijgt u de volgende accessoires bij uw badmeubel: exclusieve eikenhouten ladeverdelers, energiezuinige LED-verlichting voor de lades, anti-slip matten en een 230V contactdoos gemonteerd in de onderste lade.

Dansani Special Collection - Stijlvol en sterk!