Dansani B.V.

Partner

Dansani hoge kasten

Dansani hoge kasten

Met de kasten van Dansani heeft u legio mogelijkheden voor extra opbergruimte. Zo kunt u kiezen uit verschillende hoogtes, met deuren, laden of open vak. U kunt ook kiezen voor halfhoge onderkasten, ruime bovenkasten en hoge kast met ruimte voor een spiegel en gevlochten manden.

Voor elke badkamer, groot of klein, vind u wel een geschikte kast om uw spullen op te bergen en de ruimte goed te benutten.

Dansani hoge kasten

De kast met passende opbergmogelijkheden - inrichten naar eigen inzicht...

Binnen elke serie van Dansani vindt u diverse kastoplossingen voor uw badkamer. Kies uit verschillende hoge kasten met deur en twee laden, een hele deur of twee deuren. U kunt ook bovenkasten krijgen, die bijvoorbeeeld boven een werkblad, het toilet of een radiator kunnen worden gehangen.

In de kasten is volop ruimte voor ondergoed, handdoeken, manden, parfum enz. De glasplanchets kunt u naar eigen inzicht verplaatsen. Zowel deuren als laden hebben een dempsluiting en u kunt de laden inrichten met ladeverdelers om orde op zaken te houden.

 

De halfhoge onderkast in de Mido serie biedt opbergruimte, maar ook een handige ruimte om spullen bij de wastafel neer te zetten.Richt uw kasten in met slimme cassettes die als laden werken. U kunt de cassettes in een hoge kast natuurlijk ook opstapelen. De uitneembare waszak kunt u vullen met kleding en de hele zak meenemen naar de wasmachine.

Met de kubussen en smalle kasten uit de Calidris serie kunt u spelen met de opstellingen en zo een individuele expressie geven aan uw badkamer.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Dansani spiegelkasten

Spiegelkasten met functionaliteit van topklasse!  Leverbaar in breed...

Dansani Luna

Dansani Luna - een brede serie met moderne en klassieke meubelen in al...

Dansani Mido

De badmeubelserie Mido van de Deense fabrikant Dansani is compact, ve...