Partner

Dansani B.V.

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Dansani Curvo

Dansani Curvo - laat u overweldigen door een mooie en eenvoudige wastafelkast die uitsluitend uit een wastafel en één lade bestaat. Laat uw zintuigen prikkelen door de uit één stuk gegoten porseleinen wastafel die in perfecte harmonie met de kast lijkt te zijn samengesmolten. Geniet van het zicht op de hoge, langwerpige spiegel op de achterwand van de hoge kast en van de spiegelkast met de vele schappen die u heel eenvoudig kunt plaatsen, zoals u dat wilt. Maak gebruik van de vele mogelijkheden om de ruime meubels flexibel en volledig naar uw smaak in te richten. Richt uw badkamer in met Curvo - als eenvoud het overneemt, neemt de rust toe.

Dansani Curvo

Dansani Curvo - Less edge//more attutide!

De Curvo keramische wastafel met ronde hoeken is vervaardigd uit echt sanitairporselein en kan ook zonder armatuurboring geleverd worden.

De wastafelkast bestaat uit één grote lade met push-open functie. Als u de grote, ruime lade opent, opent u de hele kast. als u wilt zonder uw handen te gebruiken. En als u de lade sluit, is de hele kast gesloten. Het enige vaste is de wastafel. Uit en in. Eenvoudiger en eleganter kan niet. De kast is leverbaar in de kleur mat wit en grafietgrijs rubberlak.

De Curvo wastafelkasten zijn verkrijgbaar met geintegreerde verlichting die op een praktische en elegante manier een zacht licht over de geopende lade werpt. En met de verplaatsbare ladeverdelers kunt u de ruimte in de lade indelen zoals u zelf wenst.

De Curvo-spiegelkasten zijn in twee varianten verkrijgbaar. Met een lift-up spiegeldeur met geintegreerde handgreep aan de achterkant van de spiegel. En met openslaande spiegeldeuren, soft close en een aluminium handgreep naar keuze. Binnenin is de kast voorzien van aluminium schappen die u zelf in een handomdraai kunt verplaatsen. Hiermee kunt u de kast speciaal voor u en uw spullen inrichten. Functioneler kan bijna niet.

Hoge kast - Stijlvolle schappen met rand. Door de ruime schappen heb u een goed overzicht en veel ruimte. En als u de deur opent, kunt u de volledige hoogte van de langwerpige spiegel op de achterwand benutten.

Dansani Curvo - standaard helemaal compleet!

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.

meer van deze professional

Dansani hoge kasten

Met de kasten van Dansani heeft u legio mogelijkheden v...

Dansani spiegelkasten

Spiegelkasten met functionaliteit van topklasse!  Lev...

Dansani Luna

Dansani Luna - een brede serie met moderne en klassieke...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.