Badkamertrends

Al 267 jaar staat Villeroy & Boch voor innovaties die het leven van mensen vergemakkelijken en verrijken. Voor cultuur – in de badkamer en op tafel.

Villeroy & Boch

Voor kwaliteit, hartstocht en inspirerende schoonheid. Villeroy & Boch wil je inspireren met nieuwe oplossingen die helemaal in het teken staan van hygiëne, douchecomfort en stijl.

Design over de gehele linie

Design over de gehele linie, dat voldoet aan de hoogste eisen van een moderne, individuele vormgeving van de badkamer. De nieuwe badkamercollectie Venticello verenigt vorm en functionaliteit op indrukwekkende wijze: zeer dunne randen voor trendy, verfijnd design, doordacht qua totaalbeeld, slim in de details, geïntegreerd in een grote productfamilie. Voor een ongekend royale ruimtelijke beleving. Past altijd, is altijd individueel.

De wastafels hebben een fijne keramiek rand van slechts 1,8 cm en creëren daarmee een lichte en elegante look. De diepte van de wastafels garandeert het gebruikersgemak en de functionaliteit. Enkele wastafels in de collectie hebben ook nog eens extra afzetruimte naast de kom, zodat je naast je tandenborstel ook je zeep of parfum kwijt kunt. Een perfecte combinatie dus!

Individuele vormgeving

De diverse meubel afwerkingen en grepen kunnen geheel naar eigen smaak en onbeperkt met elkaar worden gecombineerd. Desgewenst zijn de wastafelonderkasten verkrijgbaar met één of twee lades – vanaf een breedte van 1200 mm zelfs met het dubbele aantal lades. Venticello is leverbaar in 8 meubelkleuren, oa glossy white, stone grey en een van de verschillende houttinten. Het toilet is uiteraard voorzien van de nieuwste DirectFlush technologie!

Wil je zien hoe je Venticello toe kunt passen in jouw badkamer? Doe dan inspiratie op via de badkamer-inspirator of download de app.

Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.nl of download de brochure.