Authentiek & eikenhout

In True Oak; de nieuwe badkamermeubelcollectie van Villeroy & Boch zijn de roots en expertise van het bedrijf goed zichtbaar. De meubels van echt houtfineer worden grotendeels met de hand gemaakt en zijn het resultaat van traditionele ambachtskunst. True Oak slaat een brug tussen traditioneel en modern en biedt de mogelijkheid om te combineren met andere collecties, zodat een badkamer ontstaat met een unieke uitstraling. True Oak is een collectie die haar naam waar maakt.

De kleine puntjes op de i

Uw badkamer is helemaal compleet met keramische handgrepen die bij de wastafel passen. Kies voor strakke vierkante handgrepen in combinatie met de wastafel van Memento of de hoekige vorm indien Loop & Friends beter in de badkamer past. Ronde handgrepen zijn ook perfect voor Loop & Friends of My Nature. Daarnaast zijn er ook handgrepen met een korenbloemmotief; perfect voor de wasbak van Loop & Friends met Farmhouse decor.

True Oak is de ideale meubelcollectie voor de liefhebber van traditioneel vakmanschap in een modern jasje.

Meer dan genoeg keuze

Er is keuze uit twee verschillende onderkasten; de één heeft een open voorkant, de ander is met twee deuren te sluiten. De open versie heeft twee manden van hoge kwaliteit onderin de kast staan, die zowel nuttig zijn als een extra touch aan de kast geven. Daarnaast is er ook een smalle zijkast, een muurplank, een handdoekhouder en een verlichte spiegel met LED-licht beschikbaar in de True Oak collectie.

Kies de perfecte wasbak

Het fijne aan de True Oak collectie is dat deze eenvoudig gecombineerd kan worden met andere collecties van Villeroy & Boch. Zo beslist de wasbak uiteindelijk mee wat de stijl van de badkamer wordt. Combineer True Oak met de rechtlijnigheid van Memento en een moderne badkamer wordt gecreëerd, terwijl het toevoegen van een wastafel van My Nature juist een organisch geheel vormt. Op zoek naar het echte countrygevoel? Met de combinatie van True Oak en Loop & Friends wordt het oog pas echt gestreeld.

True Oak

In de fabriek van Villeroy & Boch in Oostenrijk wordt zorgvuldig geselecteerd eikenhout met veel aandacht voor detail verwerkt tot de collectie van True Oak. Een collectie badkamermeubels van echt houtfineer die er niet alleen origineel uitzien, maar ook zo voelen. Om dit te bewerkstelligen en de kleur Mellow Oak te krijgen, gaan de meubels door een proces van vijf stappen: het eikenhout wordt geborsteld, gebeitst, gelakt, gepolijst en uiteindelijk weer gelakt. Dit proces geeft de authentieke look aan True Oak.

Traditioneel met het gemak van nu

De houten meubels van True Oak worden met traditioneel vakmanschap gemaakt, maar zijn tegelijkertijd uitgerust met alle moderne gemakken van nu. De lades zijn voorzien van Soft Closing, waardoor deze gegarandeerd zacht dichtgaan. De massief houten handdoekhouder wordt door een wit aluminiumprofiel beschermd tegen vocht. Het bovenblad van de onderkast is voorzien van eenvoudig te onderhouden gewapend beton met een natuurlijke leistenen look.