Partner

Tiger Nederland BV

In het optimisme van de jaren vijftig richtten in 1950 twee Eindhovenaren, de heren Van Kempen en Nijhuis het bedrijf Tijger Plastics op. Ze ontwikkelden methodieken om bruikbare producten uit kunststoffen te maken. De handige kunststof producten van Tijger werden al snel een begrip. Het assortiment was breed: van fietshandvatten tot zeepbakjes, van kraanslangetjes tot buffers en haakjes. De belangstelling voor de artikelen was zo groot dat het bedrijf al snel uit haar jasje groeide. In 1955 werd de locatie in Eindhoven ingeruild voor het industrieterrein aan de Winde in Geldrop waar het bedrijf nog altijd is gevestigd. In 1956 heeft Tiger de stap naar het buitenland gemaakt en inmiddels heeft Tiger verkooppunten in bijna alle Europese landen en Japan.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht tiger.nl

Nomad rolhouder

Accessoires voor de finishing touch. Het Nomad programma wordt compleet gemaakt met een groot aantal accessoires van chroom of mat zwart.

product

Doucheglijstang. Accessoires voor de finishing touch. Het Items badkamerconcept wordt compleet gemaakt met een groot aantal accessoires van chroom of geborsteld roestvrij staal in combinatie met mat glas. De doucheset is snel en eenvoudig aan de muur te bevestigen m.b.v. bijgeleverde schroeven en pluggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Nomad rolhouder'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.